Přijďte na Reprezentační ples Slezské univerzity v Opavě, připravovaný k 25. výročí vzniku univerzity

úterý 9. února 2016 7:35 Autor: Martin Kůs

VSTUPENKY NA VRÁTNICI REKTORÁTU A V PRODEJNĚ SLUNA!


OPAVA – Vážení kolegové, v pátek 19. února 2016 od 19 hodin se v prostorách Kulturního domu Na Rybníčku v Opavě uskuteční Reprezentační ples Slezské univerzity v Opavě.

K účasti na této akci vás zve rektor doc. Pavel Tuleja


Vstupenky na ples (volná místa v přísálí v přízemí, v sálu s cimbálovou muzikou, salonku nebo přísálí ve 2. patře) je možné zakoupit na vrátnici budovy rektorátu Slezské univerzity nebo v prodejně Sluna v Opavě. Vstupenky si můžete zakoupit ke konkrétnímu stolu, jsou číslované, ale konkrétní židli u stolu si vybere až při příchodu na akci. Jejich cena je 350 korun a v ceně každé z nich je něco malého na zub (brambůrky, tyčinky, víno pro každou dvojici, minerálka – budou založeny na stolech), ale také večeře, podávaná v restauraci kulturního domu. Vybrat si lze ze dvou jídel: filírovaná vepřová panenka s jemnou omáčkou ze zeleného pepře, pečené bylinkové brambory a kuřecí kapsa plněná nivou a vlašskými ořechy, balená v anglické slanině, šťouchané brambory s máslem a jarní cibulkou. Jídla budou vydávána proti kuponu, který je součástí vstupenky, od 20 do 23 hodin.

V této souvislosti upozorňujeme případné vegetariány, kterým nabízená masitá jídla nevyhovují, aby se spojili s tiskovou mluvčí Karin Martínkovou (e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ) a domluvili si individuální pokrm.

Program plesu, který jsme se pokusili sestavit tak, aby si každý našel to své, najdete na přiloženém plakátu (po kliknutí se zvětší). Hostům plesu bude k dispozici šatna, oba provozované bary a další zázemí. O vhodnosti společenského oblečení snad není třeba psát.

Věříme, že se Reprezentační ples Slezské univerzity v Opavě stane také pro vás příjemnou společenskou akcí, kde se potkáte se svými kolegy na jiné půdě, než té pracovní, kde na chvíli dokážete zapomenout na běžné strasti života, kde si s chutí zatancujete nebo zazpíváte při dobré muzice a vůbec se pobavíte tak, jak si za svoji poctivou práci pro rozvoj univerzity zcela jistě zasloužíte.

Pozvánka na ples

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015