Maraton státnic na OPF zakončil absolventský večírek

pondělí 20. června 2016 16:13 Autor: Dagmar Labudková

2016 06 OPF vecirek 2KARVINÁ - Třetí pátek v červnu byl na fakultě posledním dnem státnic v jarním termínu, ale také dnem konání Absolventského večírku. V prostorách menzy se sešli nejen absolventi, studenti, pedagogové, ale také zaměstnanci fakulty, aby společně zavzpomínali a oslavili nově získané a zasloužené tituly.

Slavnostní večer zahájil děkan fakulty prof. Ing. Daniel Stavárek, Ph.D. a proděkan pro rozvoj a vnější vztahy doc. Ing. Marián Lebiedzik, Ph.D. V průběhu večera byli oceněni studenti nejlepších bakalářských a diplomových prací v jednotlivých studijních oborech. Výherci z rukou děkana převzali poukaz ve výši dvou tisíce korun na nákup v prodejnách A3 Sport. Cenu dostali také NEJ studenti bakalářského a navazujícího magisterského studia. Finanční odměnu ve výši 20 tisíc korun získaly Tereza Kajfoszová (bakalářské studium) a Bc. Veronika Beháňová (navazující magisterské studium). K tanci a poslechu hrála kapela FoPa.

Fotoreportáž z večírku absolventů najdete
na facebooku Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné


Večerní program byl doplněn barmanskou show a vystoupením orientálních tanečnic. Vyhodnocení nejlepších studentů a soutěže o nejlepší bakalářskou a diplomovou práci je k dispozici na webové prezentaci OPF Karviná.

2016 06 OPF vecirek 1

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015