Karvinská studentka Kateřina Knopová bojuje o korunku Miss Czech Press

středa 14. září 2016 13:00

2016 09 KatKnopova 1

KARVINÁ - Už několik let se ukazuje, že studentky Slezské univerzity v Opavě nejsou jen dívky chytré a lačné vzdělání, ale také dívky krásné. Malým důkazem tohoto tvrzení jsou úspěchy na soutěžích miss, kterých v předchozích letech posluchačky naší alma mater dosáhly. Ostatně na stránkách iNovin.slu.cz jste se o nich mohli také dočíst.

Také letos má Slezská univerzita v Opavě v soutěži miss své horké želízko. Kateřina Knopová je želízko dokonce tak horké, že si mezi dvaadevadesáti konkurentkami Miss Czech Press vybojovala právo na finálovou desítku. Zda ji promění v korunku na hlavě, se dozvíme již tuto sobotu, kdy se v pražském Klubu Lávka pod Karlovým mostem odehraje slavnostní galavečer.

2016 09 KatKnopova 2Kateřina Knopová, posluchačka třetího ročníku bakalářského studia oboru Hotelnictví na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné, jinak ale žijící v Opavě, však není jen studentkou, ale od svých 15 let také celkem vyhledávanou modelkou. To i přes svoji výšku “pouhých“ 174 cm. Jak přiznává, prostě to tehdy šla zkusit na casting, v modelingové agentuře zaujala a už u toho zůstala.

Jak sama přiznává, má ráda pozornost okolí a ráda se líbí. Užívá si nejen své kroky na módních přehlídkách, ale také péči vizážistek a kadeřníků. Vedle módního mola ji lákají akce, kde je trochu více živo. Jako “dívka s deštníkem“ Umbrella Girl patřila k týmu Valentina Rossiho a Jorge Lorenza na Moto GP v Brně, účastnila závodu milionářů Gumball 3000… Modeling má pro ni i další kouzlo, přivádí ji na nová zajímavá místa, do cizích zemí a mezi zajímavé lidi.

A s modelingem je spojen i jeden z jejích snů – jednou by chtěla získat velkou kampaň, je jedno jestli na kosmetiku či pro některou světovou módní značku. A pokud by se cestou za prací potkala s Megan Fox, bylo by to ještě lepší. Pokud se jí ale podaří mít kolem sebe zdravou a šťastnou rodinu a hodně pozitivně naladěných lidí, určitě ji to na světě bude bavit stejně.

Své štěstí už zkoušela v jiných soutěžích miss. Z Miss Caddy si odnesla 2. místo, finálový večer prožila na soutěži Miss Reneta. Miss Blaník či Miss léto a také Miss Face. Tak držme Katce společně v sobotu večer palce, aby se tento výčet rozšířil ještě o triumf na Miss Czech Press 2016.

Podle podkladů Kateřiny Knopové připravil Martin Kůs
Foto: Martin Kusyn a soutěž Miss Czech Press

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015