Máme e-shop! První kolekce je k dispozici.

pondělí 19. září 2016 8:55 Autor: Martin Kůs

2016 09 SHOP 2

Hurá! Na světě je první originální kolekce určená jen a jen pro Slezskou univerzitu v Opavě.

OPAVA – Na webové adrese http://www.uax.cz/cs/slu/shop/ jsme společně se společností UAX otevřeli e-shop. Pro Slezskou univerzitu zatím vznikla první kolekce. Na ni by mělo navázat další postupné rozšiřování.

2016 09 e-shop 4„Naším přáním bylo vytvořit kolekci, která bude jako Slezská univerzita v Opavě, tedy bude mít mladého ducha, bude svěží, bude svoje a přitom nápaditá a originální. V těchto představách jsme se potkali s vrchním desingerem UAXu Radkem Leskovjanem, který naše přání nejen vyslyšel, ale také přímo pro naši univerzitu navrhl hned několik potisků,“ uvádí k e-shopu tisková mluvčí Slezské univerzity v Opavě Karin Martínková s tím, že mezi společností UAX a Slezskou univerzitou je celá řada paralel.

Kromě filozofie kladoucí důraz na kvalitu a dobré jméno, nebo sídlo v regionu, je tu třeba fakt, že uax je v porovnání s většinou konkurentů malou firmou, zrozenou mimo velké městská centra a přesto se jeho značka dokázala prosadit a získává si nejen domácí, ale i expanduje na zahraniční trh. A co je důležitější, nepotřebuje k tomu žádné bombastické reklamní plochy či televizní čas – k šíření dobrého jména mu postačuje kvalita a doporučení spokojených zákazníků.

Kdo je UAX?
Je to český výrobce oblečení UAX! nejen pro volný čas. Jeho doménou jsou kvalitní bavlněná trička s potiskem UAX. Je přímo výrobcem kvalitního oblečení značky UAX! a klade velký důraz na kvalitu materiálů. Vytváříme originální a neotřelé potisky, které tiskneme na více jak 30 produktů UAX!, ručním sítotiskem. Sítotisk zajišťuje kvalitní a trvalé spojení potisku a materiálu.

Princip e-shopu je jednoduchý. Zájemce si vybere např. tričko podle střihu a velikosti, vybere si barvu a z nabídky potisk, který se mu líbí. Ač jsou jednotlivé obrázky různé, mají některé prvky společné – jsou autentické, nikde jinde nepoužívané, a vždy je spojuje ústřední symbol slezské orlice a studenta. Je tak možnost vybrat si lze podle tématu obrázku, jeho velikosti či sloganu, který jej vždy doprovází. Mezi obrázky, které mají – řekněme – dlouhodobé využití, nechybí ani takový, který připomíná 25. výročí vzniku Slezské univerzity v Opavě.

K úplnosti pak chybí ještě jedna důležitá informace. Člen akademické obce Slezské univerzity má možnost na e-shopu využít 12% slevu z běžných cen. Stačí se jen zaregistrovat a před jeho očima se objeví upravené ceny.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015