Finanční sbírka pro Natálku je v plném proudu, pomoci může každý

čtvrtek 24. listopadu 2016 14:50 Autor: Zuzana Urbánková

2016 10 FPF natalka

OPAVA - Sedmiletá Natálka Kotasová trpící dětskou mozkovou obrnou bude mít zajištěno další léčení i díky zaměstnancům Slezské univerzity v Opavě. Patronace Filozoficko-přírodovědecké fakulty, Fakulty veřejných politik a rektorátu Slezské univerzity v Opavě přináší první ovoce a na účtu jsou první finanční prostředky.

„Jako správní patroni chceme Natálce zajistit finanční prostředky na potřebnou jednorázovou léčbu v Sanatoriích Klimkovice. Léčba, kterou by dívka absolvovala příští rok, zde stojí měsíčně padesát tisíc. Pokud se vše podaří, má velkou naději na zlepšení. Přesto ji pojišťovna Natálce a podobně hendikepovaným dětem nehradí,“ zdůvodnil nedávno při vyhlášení sbírky  zástupce vedoucího Institutu tvůrčí fotografie Mgr. Jiří Siostrzonek, Ph.D., který se ve věci spolu s dalšími angažuje.  

Dívenka sama nechodí, pohybuje se přísunem po zadečku, s pomocí si ujde pár kroků.

Pokud se jako patroni a patronky rozhodnete na léčbu Natálky přispět, můžete tak učinit příkazem na účet u České spořitelny, který jsme pro tento účel založili. Číslo tohoto účtu je 000000-2949882133/0800, variabilním symbolem je datum Natálčina narození: 812009.  Zde můžete příspěvek poslat jednorázově nebo si ho můžete rozdělit na menší částky formou trvalého příkazu. O všem vás budeme i nadále informovat.

Zaměstnanci FPF přispěli před loňskými Vánocemi prostřednictvím finanční sbírky nemocným dětem téměř osmnácti tisíci korunami. „Doufáme, že patronace naše úsilí posune zase o kus dál a zaměstnanci obou fakult a rektorátu na Natálčinu léčbu přispějí,“ doplnil Jiří Siostrzonek.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015