Obleky a šaty ještě neschovávejte. Čeká nás Ples studentů!

pondělí 6. března 2017 7:00 Autor: Martin Kůs

2017 03 Studentsky ples

OPAVA – Po Reprezentačním plesu a Plesu OPF Karviná ještě své společenské obleky (drazí pánové) a plesové róby (milé dámy) neschovávejte. V sobotu 18. března totiž v Kulturním centru Na Rybníčku začíná 20. Ples studentů. Již tradičně zve nejen studenty Asociace studentů a přátel Slezské univerzity.

PROGRAM

Budova KD Na Rybníčku bude otevřena od 19 hodin, program bude oficiálně zahájen ve 20.00 hod. Konec akce je naplánován na druhou ranní, ale jak se již ukázalo na loňském plese, možné je vše, tedy i posun konce plesu.

Program plesu studentů bude opět zajímavý. Více nám o tom pověděl nový předseda ASPSU Miroslav Pantok: "Na co se mohou návštěvníci těšit? V rámci programu vystoupí například taneční duo Hybrid Crew, které postoupilo do finále německé mezinárodní talentové soutěže Das Supertalent, připravena je rovněž bohatá tombola a samozřejmě živá hudba v podání skupiny Mistral. V prvním patře pak vystoupí DJ Viki, který přehraje široké portfolio zahraničních i českých skladeb. Celým plesem bude provázet Lukáš Müller, moderátor radia Kiss Morava, a Ivana Funioková," uvedl s tím, že letošní ples je jubilejní dvacátý, a tedy nevylučuje další možná atraktivní překvapení a doplnění programu.

Pro lepší časovou orientaci prozatím přinášíme předpokládaný harmonogram plesu.  
19:00 otevření vstupu do KD Na Rybníčku
20:00 oficiální zahájení plesu
22:00 doprovodný program
23:00 vydávání tomboly
24:00 předání prvních deseti cen tomboly

VSTUPENKY NA PLES
Vstupenky na ples si můžete již rezervovat. Cest k nim je hned několik. Můžete zaslat zprávu na FB profil ASPSU, napsat pořadatelům prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (předmět REZERVACE LÍSTKŮ) a poté si lístky vyzvednout max. do dvou dnů.
Další cesta vede přes předprodejní podniky - Rousey's Café (adresa Mezi Trhy, Opava) a pokud se ASPSU domluví, tak také v Evžen jazz café clubu na Beethovenově ulici či Baru Myslivna na Masarykově třídě.

TOMBOLA
Lístky do tomboly budou stát 10 Kč. Ceny si budete moci průběžně vyzvedávat od 23 hodiny, prvních 10 cen bude vyhlášeno u podia v hlavním sále o půlnoci.
Pořadatelé stále ještě uvítají váš dar do tomboly. Najdete-li v sobě touhu přispět, svým darem do studentské tomboly, napište jim zprávu nebo e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Určitě se domluvíte.

"Doufáme, že i letos vznikne skvělá atmosféra, která prostupovala předchozí plesy, a opět se potkáme nejen se studenty, ale i pedagogy a absolventy Slezské univerzity. Přijďte si zatančit, poznat své spolužáky, pedagogy a absolventy i mimo učebny a školní chodby," doplňuje ještě nový předseda ASPSU a zároveň připomíná: "Sledujete facebookovou událost, dozvíte se víc."

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015