20. Ples studentů Slezské univerzity byl prostě SUper!

pátek 24. března 2017 12:30

2017 03 ASPSU ples 1

OPAVA - V sobotu 18. března 2017 proběhl v KD Na Rybníčku jubilejní 20. ročník Plesu studentů Slezské univerzity. Organizace se jako již tradičně ujala Asociace studentů a přátel Slezské univerzity. Večerem pak hosty provázela moderátorka Ivana Funioková. K tanci a poslechu hrála kapela Mistral a DJ Viki.

2017 03 ASPSU ples 2I letos byl pro hosty připraven zajímavý program a bohatá tombola, samozřejmě nechyběl ani fotokoutek. Ačkoliv byla letošní účast na plese oproti minulým ročníkům slabší, pořadatelé i hosté si pochvalovali skvělou atmosféru.

Ples byl zahájen nově jmenovaným prezidentem Asociace studentů a přátel Slezské univerzity Miroslavem Pantokem a rektorem Slezské univerzity Pavlem Tulejou. Následně  hosty naladili na plesovou vlnu Přemysl Hladík a Veronika Jordanovová, sportovní taneční pár nejvyšší národní třídy A, kteří předvedli krásné předtančení.

S úderem desáté hodiny nastoupil s tanečním vystoupením Patrick Ulman, člen skupiny Hybrid Crew. Na skvělé vystoupení navázal tanečním workshopem, který měl u hostů takový úspěch, že si vyžádali opakování. O půlnoci plesový program vyvrcholil losováním výherců prvních deseti cen. V tombole samozřejmě nechyběl ani putovní jelen, k němuž šťastný výherce obdržel také poukaz v hodnotě 2 000 Kč na nákup v Zeleném království. Hosté se bavili a tančili až do konce plesu.

Všem organizátorům patří velké díky za jejich snahu a práci v průběhu večera. Poděkování patří také všem sponzorům za poskytnutí darů do tomboly.

P.S.: Fotky a videa z plesu jsou postupně přidávány na facebook a instagram Asociace studentů a přátel Slezské univerzity (ASPSU).

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015