Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě se významně podílí na festivalu Cesty za oponu

čtvrtek 17. srpna 2017 10:56 Autor: Zuzana Urbánková

2017 08 cesty opona 2

OPAVA - Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě se významně spolupodílí na organizaci 2. ročníku festivalu Cesty na oponu, který se koná ve čtvrtek 7. září 2017 v areálu Psychiatrické nemocnice v Opavě. Cílem je pootevřít brány Psychiatrické nemocnice veřejnosti prostřednictvím koncertů, společenských setkání, prezentace arteterapeutických aktivit, přednášek atd.

Na festivalu se také podílí FPF. Novinkou festivalu bude diskuzní fórum nesoucí název „Si normální?“, které je věnováno názorům psychiatrů, psychoterapeutů, duchovních, ekonomů, sociologů a pedagogů. Akci fotograficky i filmově zdokumentují studenti a pedagogové Institutu tvůrčí fotografie a Multimediálních technik.

Pozvánka a program akce

„Účast naší fakulty na tomto festivalu je další nezanedbatelnou formou spolupráce s významnými opavskými institucemi, což naplňuje poslání univerzity jako důležité vzdělávací, vědecké a kulturní instituce ve vztahu k veřejnosti v místě svého působení“ podotkl Jiří Siostrzonek, který bude slovně provázet celým programem.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015