2018 06 MMT openday

OPAVA - Jsme otevřeni všem. To je základní filozofie akce OPEN DAY, kterou pořádají pedagogové a studenti Multimediálních technik (MMT) Ústavu fyziky Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě.

Ve dvoudenní akci od úterý 19. června do středy 20. června 2018 se mohou studenti, zaměstnanci univerzity i zájemci z řad veřejnosti v univerzitním kampusu v Hauerově ulici 4 zúčastnit netradičního a zajímavého programu. OPEN DAY tak stejně jako v předchozích pěti letech ukončí semestr na výše zmíněném studijním oboru.

„Touto akcí cílíme na zhruba na tři skupiny. Na veřejnost, kterou zajímá netypický akademický život na našem oboru Multimediální techniky, dále na uchazeče a nakonec je společným setkáním studentů a pedagogů prezentujících studentské výsledky odvedené za uplynulý semestr. Studenti díky tomu získají důležitou zpětnou vazbu, což je primární účel celé iniciativy,“ uvedl pedagog Mgr. Martin Petrásek.

Letošní OPEN DAY je ale v jedné věci speciální: úterní program bude obohacen o cimbálovou muziku Konopjan, která bude v ateliéru hrát tak dlouho, dokud bude co pít.

Místo: Kampus Slezské univerzity na Hauerově 4.

Program:
19. 6.
     - 17:00 START v kinosále v Hauerově ulici 4, projekce studentských prací
     - 19:30 BBQ party na dvoře
     - 22:00 Afterparty, Cimbálová muzika Konopjan (Ateliér), projekce, grilování, občerstvení, vodní dýmka
     - (Přespání je možné, deku a karimatku s sebou!)
20. 6.
     - 10:30 Budíček, snídaně
     - 11:00 Projekce děl pedagogů a hostů MMT (např. režisérů Petra Jančárka, Jana Mudry a Antona Szomolányiho)
     - Zbytek dne: chill-out na dvoře

„Srdečně zveme všechny zájemce.  Přijďte, nudit se určitě nebudete,“ vzkazuje Martin Petrásek.