Studenti oboru Kulturní dědictví v regionální praxi zvou na výlet do Rakouska

pátek 3. srpna 2018 17:07 Autor: Martin Kůs


2018 10 01 Zajezd Dolni Rakousy a VidenOPAVA, VÍDEŇ - Studenti 1. ročníku navazujícího magisterského oboru Kulturní dědictví v regionální praxi zvou studenty, pedagogy a všechny zaměstnance Slezské univerzity v Opavě na zájezd do Dolních Rakous a Vídně - po stopách dějů, míst a osobností spjatých s českými zeměmi.

Zájezd se uskuteční 1. - 5. října 2018. Cestou své hosty provedou městy a místy, jako jsou Znojmo, Retz, Melk, Kremže, Laxenburg, Vídeň či Hof. Cena zájezdu činí 8 990 Kč a je v ní zahrnuta doprava, ubytování se snídaní, vstupy do vybraných objektů a pojištění léčebných výloh.

„Budeme velice rádi, pokud se rozhodnete s námi tuto zajímavou cestu prožít, pak si však dovolujeme upozornit, že do 20. srpna 2018 je třeba zaplatit nevratnou zálohu 3 000 Kč. Pro více informací a rezervaci míst nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ,“ vzkazují pořadatelé z oboru Kulturní dědictví v regionální praxi.

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015