OPFka poskytne zázemí konferenci věnované návykovým látkám ve vztahu k dětem a mladistvým

pondělí 25. července 2016 10:26 Autor: Martin Kůs

KARVINÁ – Konferenci věnované návykovým látkám ve vztahu k dětem a mladistvým poskytne své zázemí Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezské univerzity v Opavě.

Konferenci pořádá v rámci Národní strategie protidrogové politiky agentura Vzdělávání – školení – kurzy jako preventivní akci kriminality a odezvu na sílící potřebu společnosti řešit komplikace spojené s nárůstem počtu mladistvých uživatelů návykových látek. Jejím cílem tak je zlepšení spolupráce a vzájemné koordinace všech subjektů zapojených do protidrogové politiky Moravskoslezského kraje. Pořadatelé věří, že společným sdílením zkušeností a poznatků lze minimalizovat sociální a zdravotní rizika spojená s užíváním návykových látek a činností, které mají negativní dopad nejen na kvalitu života jedince, ale celé společnosti. Jednotlivé přednášky tak povedou odborníci na problematiku návykových látek a to jak z České republiky, tak také z Polska.

Konference se uskuteční 12. září 2016 v budově Obchodně podnikatelská fakulty v Karviné, Univerzitní nám. Karviná. Setkání je určeno především pedagogickým, zdravotním a sociálním pracovníkům, policistům, ale rovněž studentům zdravotních a sociálních oborů vysokých škol.

Podrobnosti o konferenci a další potřebné informace najdou zájemci na www.prvnipomockarvina.webnode.com.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015