K Hovorům tentokrát usedne prezidentka AIESEC Karviná a fotbalový reprezentant

úterý 22. listopadu 2016 9:28 Autor: Martin Kůs

OPAVA - Měsíc s měsícem se sešel a prosincové Hovory s... dostaly reálné obrysy. Moderátor opavské talk show, student Filozoficko-přírodovědecké fakulty v Opavě Jakub Plaskura si tentokrát pozval do své talk show další dvě osobnosti – Natálii Bukviarovou a Zdeňka Pospěcha.

Nové facebookové stránky talk show Hovory s...

Natália Bukviarová je studentka Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné je prezidentkou studentské organizace AIESEC Slezské univerzity. Jde o organizaci, která pomáhá vycestovat českým studentům do zahraničí nejen za studiem, ale také za dalšími aktivitami. Vše platí i obráceně, AIESEC přiváží studenty cizince také do ČR. Pro někoho je toto společenství nejlepší součástí vysokoškolského života, někdo se na něj může dívat skrz prsty. Kde je pravda? Tradičně někde uprostřed?

Zdeněk Pospěch je bývalý český fotbalový reprezentant, který má na kontě 31 startů za národní tým ČR. V české lize posbíral tituly s Baníkem Ostrava a se Spartou Praha. Hrál v Německu nebo v Dánsku, kde se radoval z titulu dokonce třikrát v dresu týmu FC Kodaň. Jako jeden z vyvolených českých fotbalistů okusil také slavnou Ligu mistrů, kde se potkal s nejlepšími hráči světa. Rodák z Opavy, který se po letech v zahraničí vrátil v roce 2014 na rodnou hroudu a nyní je hráčem SFC Opava.

Poslechnout si zajímavé názory, osudy i postřehy můžete ve středu 7. prosince 2016 od 19 hodin opět v Music clubu 13. Vstupné ZDARMA!

Na plné hlediště se těší Jakub Plaskura a realizační tým.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015