Kulturní dramaturgie představí publikaci o oboru

pondělí 16. října 2017 9:31 Autor: Martin Kůs

OPAVA – V rámci blížícího se festivalu Na cestě, který se uskuteční od neděle 22. října na několika místech v Opavě, představí studenti a pedagogové studijního oboru Kulturní dramaturgie se zaměřením na divadlo zbrusu novou publikaci zachycující uplynulé desetiletí tohoto oboru na Slezské univerzitě v Opavě. Křest brožury bude spojen s literárním večerem, na který jste zváni v úterý 24. října od 17 hodin v Evžen Jazz Café Clubu (Beethovenova 2, 746 01 Opava).

„Dovolujeme si vás pozvat na křest drobné, ale krásné a především obsažné publikace, která shrnuje historii, milníky či úspěchy oboru Kulturní dramaturgie se zaměřením na divadlo,“ vzkazují pořadatelé s tím, že se můžete těšit na příjemné prostředí, skvělé návštěvníky, pestrou ochutnávku naší činnosti, novou brožurku – a samozřejmě skleničku něčeho dobrého.

My ještě doplňujeme, že v rámci literárního večera vystoupí také talentovaná houslistka Markéta Linhartová, básníci spjatí s Opavou a okolím jakými jsou Ondřej Hložek či David Bátor nebo hudebník, mimo jiné také absolvent Kulturní dramaturgie, Jan Hanousek a další...

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015