Jakub Plaskura si pozval hokejistu a studenta-cestovatele

pondělí 16. dubna 2018 11:43 Autor: Martin Kůs

OPAVA - Hokejista a student-cestovatel. To jsou další hosté studenta Slezské univerzity v Opavě Jakuba Plaskury v jeho pořadu Hovory s... Do křesla Klubu Art opavského Obecního domu ve středu 18. dubna 2018 od 19 hodin usednou:

David MORAVEC:
Mistr světa a olympijský vítěz v ledním hokeji z Nagana 1998 je rodákem z Opavy. Za svou kariéru prošel kluby v Rusku, Švédsku, Finsku, Německu, na Slovensku a v české nejvyšší soutěži je jeho jméno spjato s celky Vítkovic, Třince a Plzně. Hráč důležitých gólů, který má celkem pět medailí z velkých světových akcí, ale také hráč, kterému nebylo přáno, aby se naplno prosadil v NHL, kam jen na chvilku nahlédl v dresu Buffala Sabres. Dnes mj. hokejový expert ČT sport.

Vít KANYZA:
Mladý student AVT Slezské univerzity v Opavě vyměnil míč za fotoaparát a cestování. Vít byl vůbec prvním hostem Hovorů v říjnu 2016 a od té doby se v mnohém posunul. Má na svém kontě úspěchy se svým dokumentárním filmem a na pažbě už přes 30 zemí světa, které procestoval křížem krážem. Jak sám říká, je vždy připraven s úsměvem na rtech, letenkou v jedné ruce a s fotoaparátem v té druhé.

Vstupné od dubna dobrovolné. Těšíme se na vaši návštěvu.

2018 04 Hovory s duben

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015