Firmy se svými nabídkami přijdou za studenty a absolventy přímo na univerzitu

OPAVA – Již podruhé se mohou studenti a absolventi setkat na půdě Slezské univerzity v Opavě se zástupci významných zaměstnavatelů nejen z Moravskoslezského kraje a seznámit se s nabídkami, které pro ně mají. Den kariéry na Slezské univerzitě v Opavě se uskuteční ve středu 25. března od 10 hodin v učebně H3 a dalších prostorech univerzitního areálu Hradecká ulice 17.

„Významné firemní společnosti a zaměstnavatelé, ale také například finanční instituce, neziskové organizace či sociální služby, zde budou prezentovat svoji nabídku praxí, stáží či trainee programů, případné možnosti spolupráce na projektech, ale také možností budoucího zaměstnání především v regionu. Prezentace budou buď přímo osobním setkáním se zástupci jednotlivých zaměstnavatelů, nebo prostřednictvím jejich firemních prezentací,“ říká ke Dni kariéry vedoucí Akademické poradny Slezské univerzity v Opavě Mgr. Petr Rypl.

Ti, kteří hledají uplatnění, se tak potkají se zástupci Siemens, s.r.o., Mondelēz International, Okin Group, a.s., nebo Clarion hotel Ostrava, z dalších subjektů například Slezská diakonie Ostrava, Inspirativní angličtina a další. Kompletní výčet registrovaných účastníků najdou zájemci na webové prezentaci akce.

„Podařilo se nám zajistit účast nejen těch společností, se kterými dlouhodobě spolupracujeme, ale i takových, které se zatím studentům a absolventům Slezské univerzity nepředstavili. Zveme proto všechny studenty a absolventy Slezské univerzity v Opavě, ale i případnou veřejnost. Kdo se chce vydat správnou cestou za svou kariérou a získat zajímavé informace a kontakty, neměl by na Dni kariéry na Slezské univerzitě v Opavě chybět,“ konstatuje závěrem Petr Rypl.

kariera2015-ramecek

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015