Stipendijní program REF pro romské vysokoškolské studenty byl vyhlášen

středa 16. dubna 2014 9:38 Autor: Martin Kůs

 

Leták programu zde

Veškeré informace a pokyny REF SP pro akademický rok 2014/2015, kritéria způsobilosti a výběru žadatelů, jsou zveřejněny na stránkách Romského vzdělávacího fondu v angličtině, češtině a 12 dalších národních jazycích. Informace jsou dostupné prostřednictvím uvedeného odkazu: http://www.romaeducationfund.hu/how-apply-scholarship-1  
Stipendium RMUSP je určeno na pokrytí výdajů spojených se studiem jako např. na úhradu učebnic, poplatků za zkoušky a částečně na pokrytí životních nákladů. Výše stipendia je vypočítána na základě částky 80 eur na akademický měsíc. V loňském akademickém roce 2013/2014 obdrželo stipendium 41 žadatelů.

Podávání přihlášek probíhá pouze elektronickou formou skrze online systém pro podávání žádostí (OAS), který naleznete na oficiálních webových stránkách Roma Education Fund (na konci pokynů k programu RMUSP). Technické pokyny jak pracovat s online systémem naleznete zde. Online aplikace je také v češtině.
POZOR - uzávěrka pro podávání žádostí 26. května 2014!
Žádosti nebude možné podat po uzávěrce!
V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte koordinátorku projektu Ivu Hlaváčkovou na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. čísle: +420 604 132 897.
Koordinátorem stipendijního programu v České republice je ROMEA o. p. s.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015