Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) vyhlásila výběrové řízení na stáže

úterý 5. srpna 2014 8:19 Autor: Martin Kůs

Ilustrační foto.

 

PRAHA - Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) vyhlásila výběrové řízení na pozici stážisty v Kanceláři OBSE v Praze.
„Jedná se o tříměsíční neplacenou stáž a náplní práce bude především archivace materiálů a jejich kontrola.  Do výběrového řízení se mohou přihlásit zájemci mladší 30 let, kteří musí být státní příslušníci členského státu OBSE, absolventi nejméně bakalářského studia,“ říká ke stážím Mgr. Zuzana Marková z Národního kontaktního místa MZV ČR s tím, že nejnižší požadovaný stupeň vzdělání je ukončené bakalářské studium. Místem stáže je Kancelář Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě se sídlem v Praze.
 
znak OBCEDalší požadavky na kandidáty obsahuje přiložený popis výběrového řízení. Mimopražští zájemci o stáž budou moci požádat OBSE o určitou kompenzaci životních nákladů spojených s pobytem v Praze.
Zájemci o stáž se hlásí přímo přes webovou stránku OBSE. Přihlášku je možné vyplnit až po registraci zde. Další informace najdou případní zájemci v této příloze.
Uzávěrka pro příjem přihlášek je 31. 8. 2014.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015