Trivago.cz – Stáže a pracovní nabídky pro studenty a absolventy

úterý 5. srpna 2014 11:17 Autor: Administrator

2014-0805 trivagoTrivago.cz nabízí studentům a absolventům po celý rok řadu zajímavých pracovních příležitostí v oblastech online marketingu, informatiky, designu, account managementu, zákaznického servisu, prodeje a dalších.

Popis společnosti
Mezinárodní společnost trivago GmbH je jedním s největších vyhledávačů hotelů na světě, který porovnává ceny více než 700 000 hotelů na 150 rezervačních stránkách. Internetový portál trivago byl založen v roce 2005. V současné době funguje ve 28 jazycích a měsíčně generuje přes 45 milionů návštěvníků. Přestože se sídlo společnosti nachází v německém Düsseldorfu, firemním jazykem je angličtina. trivago nabízí možnost pracovat v mladém kolektivu dynamické, mezinárodní společnosti s velkou mírou autonomie a prostorem pro kreativitu.

Jak se přihlásit
Nejdříve si prosím prostudujte všechny dostupné informace o firmě trivago a oboru našeho podnikání, které přehledně naleznete na našich stránkách www.trivago.cz. Seznam všech aktuálně otevřených pozic je pak dostupný na stránce www.trivago.cz/jobs. Na základě Vaší odbornosti a studijního zaměření zde můžete pomocí filtrů vybírat mezi mnoha atraktivními stážemi a pracovními pozicemi. Ke každé pracovní nabídce jsme připravili stručný popis pracovní náplně a profil potencionálního kandidáta. Své přihlášky prosím odevzdávejte v angličtině přímo na stránkách trivaga.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015