Než pojedou na veletrh osobně, mohou se studenti setkat se zaměstnavateli on-line

středa 26. listopadu 2014 10:54 Autor: Martin Kůs

KARVINÁ,OPAVA - Také v nadcházejícím roce bude studentská organizace AIESEC Karviná/Opava aktivně působit na pražském veletrhu Career Days LIVE. Setkat se v březnu 2015 se zástupci českých i světových zaměstnavatelů tváří v tvář tak budou moci i studenti Slezské univerzity. Než se tak stane, nabízí AIESEC možnost virtuálního setkání s budoucími zaměstnavateli prostřednictvím platformy Adobe Connect.

Účastníci se mohou z pohodlí svého domova zúčastnit setkání nebo si poslechnout zajímavé a inspirativní řečníky. Career Days LIVE se konají 2. prosince 2014 od 9 do 18 hodin zcela zdarma a připojit se lze odkudkoliv! Více informací zájemci naleznou na webových stránkách Career Days LIVE http://live.careerdays.cz/.

 

leták akce„Jedná se o předehru březnového fyzického veletrhu, kdy se student může připojit na online workshopy, tréninky a diskuze s řečníky. Career Days LIVE budou probíhat přes platformu Adobe Connect a kvůli omezené kapacitě workshopu se musí každý registrovat na adrese http://live.careerdays.cz/, což je oficiální stránka Career Days LIVE,“ říká k akci Petr Křístek z AIESEC Karviná/Opava a dodává, že informace, včetně těch o březnovém veletrhu, se objevují na FB stránce nebo na http://www.careerdays.cz/. Workshopy a registrace na ně bude možná od 27. listopadu 20 hodin.

Workshopy trvají 50 minut a jsou určeny k tomu, aby se student interaktivně seznámil s firemní kulturou a možností zaměstnání, trainee programu nebo stáže či diplomové práce. Tréninky budou zaměřeny na soft skills – tedy např. telefonování, komunikace na pracovním pohovoru a v korporátní sféře, nebo i psaní životopisu atd.  Společnosti, které se Career Days LIVE zúčastní, jsou ING, GLENCORE. Ze společností Grévina a Inspireon vystoupí zajímaví řečníci s tématy o podnikání, práce v korporátní sféře atd.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015