Slevomat nabízí volnou židli v Ostravě

úterý 26. ledna 2016 10:37 Autor: Veronika Motúzová

Slevomat, nejrychleji rostoucí firma českého internetu, hledá novou posilu. Než velké množství obchodních zkušeností je důležitější nadšení a chuť na sobě pracovat. A pracovní náplň?

 

  • Aktivní vyhledávání a zajišťování nových obchodních příležitostí v oblasti lokální služby a cestování
  • Prodej atraktivního internetového produktu a poradenství při plánování internetové inzerce
  • Dlouhodobá péče a budování vztahů s obchodními partnery
  • Minimum obchodní administrativy a maximum spolupráce s týmem obchodní podpory

 

Královsky se vám odměníme. Ti nejlepší obchodníci si u nás vydělají přes 50 000 Kč měsíčně, přičemž do začátku vám garantujeme fixní část výdělku + neomezenou horní hranici. Je v zájmu nás všech, abyste si vydělali co nejvíce. Práce je možná na IČ i na HPP.

Budeme vás hýčkat. K příjemným výhodám patří minimum obchodní administrativy a maximální spolupráce s týmem obchodní podpory. Dostanete se k zajímavým obchodním partnerům a pravidelně se můžete účastnit školení a dále si tak rozšiřovat obchodní dovednosti.

Samozřejmostí je úvodní zaškolení a následné péče a podpora v začátku od manažera a trenéra. Slevomat není svázaný korporátními pravidly, oceňujeme hledání nových cest a nápadů.

Ale něco za něco. Od vás budeme chtít dobrou znalost regionu, zkušenosti s „obchodničinou“ a pochopitelně komunikativnost, zodpovědnost a pečlivost.“

Více na jejich stránkách  

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015