2017 01 plesOPAVA – Jak rektor Slezské univerzity v Opavě doc. Pavel Tuleja slíbil, letošní únorový ples pořádaný u příležitosti 25 let od založení Slezské univerzity v Opavě odstartoval novou tradici reprezentačních plesů naší alma mater. Proto vás můžeme již dnes pozvat na další, spolupořádáný univerzitou a statutárním městem Opava, konaný 11. února 2017 opět v prostorách Kulturního domu Na Rybníčku v Opavě.

V hlavním sále bude k tanci i poslechu hrát kapela Eremy, jejíž repertoár je vskutku široký – od swingu, přes rock´n´roll až po pop/rock. Hostem večera pak bude Ondřej Ruml, všestranný zpěvák a hudebník, který spolupracuje s významnými osobnostmi české umělecké scény. Dalším hostem, který se v programu představí, bude zpěvačka a dnes i tanečnice Anna K. se svým StarDance partnerem Markem Hrstkou. Návštěvníci plesu se mohou těšit rovněž na ukázky flamenca, vystoupení opavského tanečního souboru Puls nebo si budou moci zazpívat s cimbálovou muzikou Gizdi.   

O plesu píše i lednové vydání měsíčníku Hláska


Reprezentační ples pořádá Slezská univerzita v Opavě společně se statutárním městem Opava. Z tohoto důvodu se pozměnil způsob distribuce vstupenek – ty budou od poloviny ledna 2017 v prodeji v ceně od 250 Kč do 350 Kč v Městském informačním centru (zadní trakt areálu magistrátu, vchod z Ostrožné ulici naproti prodejny Baťa).