2017 03 Den kariery pruh

OPAVA – Stejný pořadatel, stejný smysl, jen nové místo konání. Tradiční univerzitní Den kariéry, připravovaný Poradenským a kariérním centrem Slezské univerzity se v letním semestru uskuteční 28. března 2017 v prostoru budovy Fakulty veřejných politik v Opavě na Bezručově náměstí 14.

Chceš už během studií zjistit,
jak by ses mohl uplatnit na trhu práce a jaká je aktuální nabídka?
Přijď a nastartuj svoji kariéru! 


Čtvrtý ročník Dne kariéry opět přináší zprostředkování osobních setkání potencionálních zaměstnavatelů se studenty univerzity. Je určen všem aktivním, kteří chtějí řešit svoji budoucnost nejen po ukončení, ale již během studia na Slezské univerzitě v Opavě.
 
2017 04 kariera VSB 2„V nabídce prezentovaných firem budou nejen stálé pracovní pozice, ale také např. brigády, stáže, praxe, trainee programy, spolupráce na řešení projektů v nejrůznějších oborech a podobně,“ uvedl ke Dni kariéry Mgr. Petr Rypl s tím, že nejvýraznější změnou je místo konání: „Akce se letos bude nově konat prostorách Fakulty veřejných politik v Opavě na Bezručově náměstí 14. Prezentace zaměstnavatelů proběhne v posluchárně C 312, stánky vystavovatelů najdeš v přilehlých prostorách foyer u posluchárny.“

My jen doplňujeme, že akce začíná v 10 hodin a kromě prezentací jednotlivých společností a firem a pracovních možností doma i v zahraničí (zastoupena bude např. evropská agentura EURES) se v jejím průběhu mohou příchozí dozvědět o možnostech zdokonalování se v cizích jazycích a profesním využitím těchto znalostí či např. nabídce odborných stáží. Jen zběžný pohled na zastoupení firem napoví, že nabídky budou také z oblastí IT, sociálních služeb, pojišťovnictví… Na zájemce o práci čeká celá řada dynamických přednášek, které by se mohly stát dobrým vodítkem nebo motivací pro další osobní a pracovní rozvoj. Cenné jistě budou i osobní setkání a rozhovory se zástupci prezentujících se společností a tedy i okamžitá zpětná vazba na případné dotazy. Svoji šanci si najde prakticky každý.

2017 04 kariera VSB 1Den kariéry SU v Opavě organizuje Poradenské a kariérní centrum Slezské univerzity (dále Centrum), které systematicky podporuje zvyšování uplatnitelnosti studentů a absolventů na trhu práce. Mezi jeho další činnosti v kariérní oblasti patří analytická činnost, monitoring trhu práce, vzdělávací akce, interaktivní workshopy, distribuce možností spolupráce, kariérní poradenství a výcviky. Centrum se ve své činnosti nezaměřuje jen na standardní posluchače, ale významný díl jeho práce je také podpora studentů se specifickými studijními podmínkami, příprava odborných asistentů, vzdělávací kurzy a semináře a celá řada dalších aktivit.

2017 03 28 Den kariery plakat

Akce nemá žádné vstupné.