Dny otevřených dveří jsou v plném proudu

středa 17. ledna 2018 7:10 Autor: Martin Kůs

2018 01 OPF DOD

OPAVA, KARVINÁ - Dnes se “otevřely“ dveře Filozoficko-přírodovědecké fakulty v Opavě, jedné ze dvou nejstarších a počtem nabízených oborů největší součásti Slezské univerzity v Opavě. Program dne je velmi pestrý a pro zájemce o studium jistě zajímavý.

K návštěvě a popovídání si ale zvou i další součásti Slezské univerzity v Opavě.

Matematický ústav v Opavě, špičkové vědecké pracoviště s mezinárodním ohlasem, chystá svůj den otevřených dveří v úterý 23. ledna 2018. Od 13 hodin se mohou zájemci o studium zúčastnit besed o možnostech studia, studijním zázemí a životě na Slezské univerzitě v Opavě, které se uskuteční v učebně R1 Matematického ústavu v Opavě, tedy budovy Na Rybníčku 1.
Po krátké informativní besedě a prezentaci si můžete za doprovodu současných studentů prohlédnout zázemí ústavu, jeho počítačové učebny, knihovnu, aulu a další. Studenti také podají bližší informace a zodpoví veškeré dotazy.
Pokud náhodou nevíte, kudy za opavskými matematiky, poradíme vám zde.

Stejný den, tedy 23. ledna, uvítají své budoucí studenty také na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné, tedy druhé z dvojice nejstarších fakult univerzity. Zde se vše odehraje v hlavní budově fakulty na Univerzitním náměstí 1934/3 v Karviné. Centrem se stane foyer budovy, kde od půl deváté ráno až do jedné hodiny po poledni budou pro uchazeče servírovány informace o možnostech studia. V  malém sále fakulty se v rozmezí od 9 do 10 hodin představí nabídka studijních oborů, zazní základní informace o přijímacím řízení, podmínkách přijímacího řízení a studiu na fakultě a rovněž budou předány ceny vítězům středoškolské soutěže. Ve velké aule bude až do 11:30 následovat prezentace studijních oborů a diskuse o studiu na OPF a půl hodiny před polednem začne prohlídka učeben a pracovišť fakulty.
Už teď ale mohou základní informace zájemci načerpat na webu Studuj v Karviné.

Neméně atraktivní program ale bude mít i den otevřených dveří (naopak) naší nejmladší součásti  -  Fakulty veřejných politik v Opavě, na který jsou budoucí studenti a jejich doprovody zvány hned dvakrát, ve čtvrtek 25. ledna a v sobotu 27. ledna 2018. Zástupci jednotlivých ústavů a odborných pracovišť čekají na zájemce o prohlídku a informace v nové fakultní budově na Bezručově náměstí 14 v Opavě. Zde jste očekáváni buď v 10 hodin, nebo ve 13 hodin v aule C 312, kterou najdete v druhém patře budovy Univerzitní knihovny Slezské univerzity v Opavě.
Podrobný hamonogram najdou zájemci zde - čtvrtek 25. ledna 2018    sobota 27. ledna 2018

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015