OPAVA - Do pátku 31. srpna 2018 máte jedinečnou možnost přihlásit se na lekci vaření týkající se Moderních trendů přípravy pokrmů. Lekci povede ve čtvrtek 13. září 2018 od 16.00 do 22.00 hodin známý šéfkuchař působící v pražské restauraci Terasa U Zlaté studně Pavel Sapík.  

FPF SapkPřihlásit se můžete na adrese irena.wernerova@fpf.slu.cz, platbu ve výši 2 700 korun pak provést do 31. srpna 2018 na čísle účtu 102254829/5500.

Akci organizuje Ústav lázeňství gastronomie a turismu Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě v prostorách svého gastrocentra v univerzitním areálu Hradecká ulice 17.
Naučíte se používat moderní technologie a postupy (termomix, technika sous-vide, makromolekulární kuchyně), pomocí kterých připravíte čtyřchodové menu a finger food.

Kdo je Pavel Sapík
Pavel Sapík (1975) se narodil do rodiny talentovaných kuchařů s mnohaletou tradicí. Své umění zdokonaloval na různých zahraničních stážích v Rakousku, Francii, Itálii, Indii, Singapuru, Hongkongu a Německu. V restauraci Terasa U Zlaté studně působí od roku 2003 a spolu se svým týmem dosáhl v gastronomii řady úspěchů.