Uchazeč projde školením v práci s aplikací pro on-line tlumočení a přepis – Tichá linka, zároveň se seznámí se světem neslyšících a specifikami komunikace s nimi.

Pozice je vhodná jak pro studenty VŠ, absolventy obchodních akademií, matky na rodičovské dovolené i osoby OZP.

Náplní práce je on-line přepis mluvené řeči, který zajišťuje dorozumění neslyšících s úřady, nemocnicemi, obchodními a servisními místy apod. Práce je prováděna z domova na základě předepsaného měsíčního rozpisu, zároveň se vede jednoduchá administrativa spojená s poskytováním služby. K pracovním povinnostem patří i účast na pravidelných setkáních s kolegy týmu Tiché linky, přijímání příchozích požadavků a jejich vyřizování v pořadí podle urgentnosti.

Jako požadavky společnost uvádí, že kandidát by měl umět psát rychle všemi deseti, nejlépe od 400 úhozů za minutu, mít dobrou znalost českého jazyka a gramatiky, příjemné vystupování po telefonu, etický přístup, ukončené středoškolské vzdělání, čistý Rejstřík trestů, být spolehlivý.

Společnost Tichý svět nabízí úvazek podle dohody, platové ohodnocení odpovídající zkušenostem a výkonu, možnost kariérního růstu a v neposlední řadě přátelské, neformální prostředí neziskové organizace.

Nástup od ledna 2015.

Životopisy a motivační dopisy posílejte na adresu alena.nezbedova@tichysvet.cz.

V případě dalších otázek se obraťte na Alenu Nezbedovou na telefonním čísle 720 992 227 či prostřednictvím e-mailové adresy.