Green Light je opět tady! Přihlas se a odstartuj své podnikání v nejucelenějším akceleračním programu v kraji! Naučíš se vše o podnikání krok za krokem. Všechny účastníky čekají zkušení mentoři z praxe a 3 měsíce plné skvělých workshopů. Přihlášky jsou spuštěny!


Přemýšlíš nad vlastním podnikáním? Zkus akcelerační program Green Light!


Green Light je v současnosti nejucelenější akcelerační program v Moravskoslezském kraji.
Během tří měsíců plných praktických workshopů a individuálních konzultací s mentory a experty z praxe se naučíš vše o podnikání krok za krokem. Jmenovat můžeme lean metody, design thinking, service design, principy hypotéz a ověřování, získají také povědomí o marketingu, personalistice a právních a finančních aspektech podnikání. Nezanedbatelnou součástí je také intenzivní kurz prezentačních dovedností a konzultace s investory. Díky rozsáhlé síti mentorů a externích koučů se můžete ptát téměř na cokoliv!

Green Light podporuje nadějné a inovativní podnikatelské projekty již od fáze nápadu nezávisle na odvětvovém zaměření. Program je zdarma a doposud akceleroval 34 start-upů a námi podpořené projekty zatím získaly investice přesahující 10mil. Kč.
 
Vyvrcholením programu je největší startup show v Moravskoslezském kraji, ve které se vybrané projekty utkají před publikem, porotou a investory. Ty nejlepší si odnesou ceny v hodnotě až 150 000 Kč.

green-light-startup-akcelerator-2016-poster-web-v01