OPAVA, KARVINÁ - Je vaším snem absolvovat část studia na prestižní zahraniční škole, ale trápí vás, že náklady s takovým studiem přijdou na víc, než vaše kapsa poskytuje? Pokud ano, tak právě pro vás máme jednu dobrou zprávu.

Společnost GoEuro Travel GmbH, tedy platforma pro hledání a rezervaci vlaků, autobusů a letů po Evropě, se rozhodla podpořit cestování po starém kontitentu tím, že studentům nabízí celkem 20 tisíc euro na podporu cestování v rámci takového studia.

“Společnost GoEuro vyhlásila program, ve kterém studenti mohou získat jedno z deseti stipendií v hodnotě 2 000 euro právě na podporu jejich studia v zahraničí a v návazné soutěži ještě dvakrát pět set euro ve instagramové fotografické soutěži,“ uvedla Laura Stavařová, online marketerka společnosti pro Českou republiku s tím, že vše potřebné najdou zájemci na webovém portálu společnosti.

Šanci tak mají i studenti Slezské univerzity v Opavě, která akceptovala nabídku GoEuro a do programu se přihlásila. Podle našich informací o stipendium zatím projevili zájem dva posluchači z našich součástí, ale to neznamená, že šanci nemáte i vy.

 

2018 01 GoEuro 1