Vyběhněte s děkanem a tipněte si, kdo bude rychlejší!

čtvrtek 17. září 2015 9:49 Autor: Martin Kůs

Foto: Lenka Kučerová 

KARVINÁ - Vyběhněte s děkanem! Tak tuto výzvu vysílají všem pohybu holdujícím z Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné. Je určena každému, kdo si chce jen tak provětrat tělo, posílit si kardiovaskulární systém nebo si změřit síly s vedením fakulty.

Akce nazvaná “Vyběhněte s děkanem aneb Opéefáci vás zvou proběhnout se Karvinou“ se uskuteční ve středu 30. září 2015. Na trať, která měří pět kilometrů, se můžete vydat buď jako jednotlivec, nebo si ji rozdělit jako dvoučlenná štafeta.
 
Kdy, kde, kudy?

Trať vede po ose:

Univerzitní náměstí > Fryštátská > park Bedřicha Smetany > Karola Śliwky (1km) > Lázeňská > Lázně Darkov > Cyklostezka kolem Olše (2km) > Psí cvičák, park Boženy Němcové > In-line stezka (3km) > Zámek Fryštát > Letní kino (4km) > In-line stezka > Areál Lodiček (5km)

Registrace běžců bude probíhat od 15.30 hodin přímo před budovou fakulty na Univerzitním náměstí, kde se v 17 hodin také startuje. Cíl bude v areálu Lodiček v Karviné. Zde proběhne také slavnostní vyhlášení vítězů běhu (muži, ženy a štafeta). Vylosován bude rovněž vítěz tipovací soutěže. „Na závěr je plánováno hudební vystoupení a volná zábava. Tak neváhejte a přijďte si s námi užít odpoledne plné zábavy,“ vzkazují z ópéefky.
Více informací naleznete na webové prezentaci akce.

Hlavním sponzorem akce se stala značka Royal Bay. Jednou z cen pro vítěze budou i kompresní podkolenky této značky. Ostatní účastníci mohou využít 10% slevu na nákup kompresních doplňků. Kompletní nabídku zboží najdete zde

Tipněte si vítěze!
Při přípravě plakátu na akci, kde spolu s děkanem OPF prof. Danielem Stavárkem pózují také rektor Slezské univerzity doc. Pavel Tuleja a proděkan pro zahraniční styky doc. Michal Tvrdoň. Právě tehdy byla vyřčena otázka: "Kdo z nich proběhne cílem jako první?" Bude to rektor, děkan nebo snad proděkan?
Tipujte a vyhrajte. Zkuste odhadnout, kdo z této trojice dal do přípravy nejvíce úsilí, nejintenzivněji zoceloval svoji fyzičku a budoval své šance - malo pomůclkou v rozhodování vám může být facebooková prezentace akce, kde jsou doklady těchto příprav. Své tipy můžete zasílat do úterý 29. září 2015 do 12 hodin. Slosování výherních tipů proběhne v areálu Loděnice po slavnostním vyhlášení vítězů akce. Zúčastnit se soutěže a tipovat je možné pouze prostřednictvím anketního formuláře.

reklama

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015