Vyhlášení vítězů fotosoutěže Můj svět se blíží, v odborné porotě jsou Jindřich Štreit a Jiří Siostrzonek

středa 17. února 2016 13:11 Autor: Martin Kůs

2016 02 Muj svet plakatOPAVA - Slavnostní vernisáž fotosoutěže Můj svět spojená s vyhlášením výsledků a oceněním vítězů.  Tak bude v pondělí 22. února 2016 vypadat podvečer v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě. Vše začíná od 17.00 hodin za přítomnosti autorů snímků, kteří jsou zaměstnanci, klienty či dobrovolníky Charit České republiky. Již osmý ročník této celonárodní fotografické soutěže pořádá Charita Opava opět ve spolupráci s firmou Asekol a Slezským zemským muzeem.
Mezi členy odborné komise, která zaslané fotografie hodnotila, patří pedagogové Institutu tvůrčí fotografie (ITF) Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě Prof. Mgr. Jindřich Štreit Dr.h.c., pod jehož patronací se soutěž koná již od začátku, a zástupce vedoucího ITF Mgr. Jiří Siostrzonek, Ph.D., spolu se zástupcem firmy Asekol Zdeňkem Kováříkem.
Soutěžilo se ve třech kategoriích, a to v kategorii „Portrét“, v kategorii „Život kolem nás“ a v kategorii „Jak to vidím já“. Na vítěze opět čekají zajímavé ceny a diplomy. Výstava poté bude tak jako předchozí léta putovat celý rok 2016 po městech České republiky.

Pozvánka televize Polar (začátek 5:35)
Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015