Festival Opavský páv má kompletní program

pátek 25. dubna 2014 12:00 Autor: Martin Kůs

harmonogram

KOMPLETNÍ PROGRAM FESTIVALU

OPAVA - První ročník filmového festivalu studentské tvorby Opavský páv, který se bude konat již příští týden od 28. do 30. dubna, má svůj program. Pořadatelům, studentům oboru Audiovizuální tvorba ze Slezské univerzity, se do něj podařilo zařadit řadu zajímavých pozvánek.

Těšit se tak můžeme na snímky nejrůznějších žánrů od komedie přes sci-fi, thriller až po historický film. Součástí festivalu bude také doprovodný program v podobě tvůrčích dílen a přednášek. Především 29. dubna bude ve znamení workshopů, ty se budou totiž konat hned tři. V dopoledních hodinách je připraven program pro základní školy a pro všechny filmové nadšence je následně připraven program odpolední, a to v této podobě: Natoč si svůj film je název první „dílny“ určené každému, kdo si přál stát u zrodu filmu. Pokud byste si tedy chtěli vyzkoušet, jaké to je, stát se scénáristou, režisérem či hercem, pak vás bude zajímat právě tento workshop. Probíhat bude 29. dubna od 13 hodin. Kapacita je omezena na osm míst, a proto neváhejte a zaregistrujte se na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – přihlásit se může každý s výjimkou studentů audiovizuálních oborů.  

Všem tvůrcům, netvůrcům, studentům i široké veřejnosti se naskytne ojedinělá šance setkat se s úspěšným českým střihačem a producentem Adamem Dvořákem, který stojí za filmy jako Lidice nebo Sametoví vrazi, a to 29. dubna od 16 hodin v místnosti M2 v univerzitní budově na Masarykově ulici. Bude totiž přednášet na téma Jak zaujmout projektem + produkce celovečerních filmů.

Foto: Archiv AVT

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015