Zkuste štěstí a přihlašte svoji práci do soutěže

pátek 20. května 2016 8:28 Autor: Martin Kůs

Zapojte vaši studentskou práci do soutěže o udílení nové ceny Jiřiny Bergatt Jackson za nejlepší diplomovou práci v oblasti územního rozvoje. Takovou výzvu jsme dostali z IURS – institutu pro udržitelný rozvoj sídel, z. s.

Cenu vyhlašuje IURS  u příležitosti 2. výročí úmrtí paní Jiřiny Bergatt Jackson, která posledních 15 let svého života věnovala úsilí o podporu udržitelného rozvoje sídel. Pro podporu této aktivity založila neziskovou organizaci  IURS – institut pro udržitelný rozvoj sídel a vyškolila řadu mladých začínajících urbanistů, regionalistů, pracovníků v oblasti strategického rozvoje a řadu dalších.

2016 05 PLAKT CENA JBJ„Zajímají nás obhájené diplomové práce, které svým tématem korespondují s oblastí územního rozvoje a rozvoje sídel. Může se jednat o práci ryze teoretickou (například problematika lokalizačních teorií, ekonomické modely, územní plánování a řada dalších) ale i o diplomovou práci zaměřenou na rozvoj konkrétního území, konkrétní lokality a to jak z pohledu územně technického tak i z pohledu strategického rozvoje nebo problematiky sociálně ekonomické,“ konkretizuje soutěž za vyhlašovatele Barbara Vojvodíková.

Jedinou důležitou podmínkou je potřeba doložit, že práce byla obhájena, dokladem může být potvrzení studijního oddělení nebo stačí prostá kopie diplomu (přílohy k diplomu), naskenovaná či vytištěná, pokud nebude přiložena, dodatečně si ji vyžádáme.

Uzavírání fáze pro přihlašování, deadline, je 15. 7. 2016, včetně tohoto data.
Odborná komise vybere do 15. 8. 2016 vítěznou práci. Výsledky soutěže budou zveřejněny na webu www.iurs.cz http://www.iurs.cz/aktuality/cena-jiriny-bergatt-jackson
Slavnostní předání proběhne 5. 10. 2016 u příležitosti jednoho z našich pořádaných seminářů. Vítěz obdrží diplom a pohár.

Podmínky účasti:
Rádi bychom, aby se studenti sami přihlásili, samozřejmě mohou být také přihlášeni prostřednictvím svých školitelů.
Počet přihlášených prací za jednu univerzitu, fakultu nebo obor není omezen.
Práce musí být obhájeny v období od 1. 1. 2015 do 30. 6. 2016.

Práce mohou být zaslány v tištěné verzi na adresu:
IURS – institut pro udržitelný rozvoj sídel z.s., Bulharská 1424/25, Ostrava, 708 00.
Nebo v elektronické podobě na adresu:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (i odkazem na úschovnu nebo jiný podobný sever).

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015