K Hovorům tentokrát usedne Tereza Španihelová a Pavel Tuleja

úterý 8. listopadu 2016 6:14 Autor: Martin Kůs

OPAVA - Měsíc s měsícem se sešel a na gauč k dalším Hovorům s… usednou noví lidé. Moderátor opavské talk show, student Filozoficko-přírodovědecké fakulty v Opavě Jakub Plaskura pozval do listopadového pokračování další dva hosty, fotografku a blogerku Terezu Španihelovou a rektora Slezské univerzity v Opavě Pavla Tuleju.

Tereza ŠPANIHELOVÁ: majitelka TORES foto a TORES video production, zároveň také bloggerka Tores Gorgeous. Nyní je sice Tereza člověkem, o kterém se hovoří v ženském rodě, ale nebylo tomu tak vždy. Byly doby, kdy Tereza bývala Jakubem. Její příběh některé pohoršuje, ale jiní mu fandí. Jedno je však jisté, Tereza se o své životní změně nebojí mluvit a dodává odvahu dalším nespokojeným lidem s podobným osudem.

Pavel TULEJA: co by to bylo za talk show studenta Slezské univerzity, kdyby chyběla "nejvyšší hodnost" této instituce. Do Hovorů přijal pozvání nynější rektor Slezské univerzity Pavel Tuleja, který nikdy nebyl prototypem škrobeného aristokrata v čele vysoké školy, přesto se naskýtá výjimečná možnost zažít pana rektora v poněkud jiné roli... V roli, kde možná poprvé a naposled bude mít převahu student!!! Tedy snad!  

Vše se odehraje ve středu 9. listopadu 2016 od 19 hodin v Music clubu 13. Vstupné ZDARMA!
Na plné hlediště se těší Jakub Plaskura a realizační tým.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015