Hovory s Michalem Stalmachem a Jakubem Šiřinou uzavřou první etapu talkshow

pátek 9. června 2017 8:40 Autor: Martin Kůs

2017 06 hovory

OPAVA – Budou to poslední Hovory s... před prázdninovou přestávkou, které uzavřou první etapu této talkshow.  Moderátor a pořadatel, student Slezské univerzity v Opavě Jakub Plaskura, si tentokrát do křesla pozval další dva zajímavé hosty – herce Michala Stalmacha a basketbalistu Jakuba Šiřinu.
Poslechnout si je můžete ve čtvrtek 15. června od 18 hodin v Klubu Art opavského Obecního domu (Ostrožná 236/46, 74601 Opava).

Michal STALMACH
Herec Slezského divadla, výborný komik a jeden z pilířů současného činoherního souboru opavské scény. Vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a přes Těšínské divadlo se vrátil na rodnou hroudu. Ve Slezském divadle působí už přes deset let. Za svou kariéru ztvárnil celou řadu zajímavých rolí, například si zahrál Hamleta ve stejnojmenné tragédii Williama Shakespeara.

Jakub ŠIŘINA
Basketbalista BK Opava, hvězda opavského celku a jeden z elitních rozehrávačů v České republice. Jde o reprezentanta ČR a účastníka ME 2015. Jde o jednoho z mála basketbalistů, který pravidelně ČR reprezentuje, i když nepatří do kádru zahraničních celků nebo mistrovského Nymburka.

Těšíme se na vás. Vstupné je tradičně ZDARMA.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015