VIDEO: XVII. reprezentační ples Slezské univerzity se vydařil

čtvrtek 27. března 2014 15:05 Autor: Martin Kůs

Foto: Silvie Březinská

OPAVA - Již podruhé se v novodobé historii Kulturního domu Na Rybníčku vrátil do jeho prostor Reprezentační ples Slezské univerzity. Tentokrát to byl jeho sedmnáctý ročník, který se konal 22. března.


Tři patra zrekonstruovaného opavského kulturního stánku nabídla více než třem stovkám hostů nejen různé hudební žánry k tanci i k poslechu, soutěže a několik překvapení pořadatelů, ale hlavně opravdovou studentskou nevázanost.  Nejhustěji byl parket obsazen těsně po půlnoci, kdy tancechtivé ze židlí zvedla diskotéková hudba. „Ples byl moc fajn, prostředí moc krásné. Mile mě překvapil opravený Kulturní dům Na Rybníčku. Ples probíhal v několika patrech, bylo tak možné si vybrat hudební styl od klasického až zmoderní hudbu,“ zhodnotila ples studentka Fakulty veřejných politik Slezské univerzity Barbora Bortlová.  
Foto: Silvie BřezinskáTaké pořadatelé, Asociace studentů a přátel Slezské univerzity v Opavě, byli s plesem spokojeni. Za všechny to vyjádřil Ondřej Pupík: „Příprava plesu organizátorům trvala přibližně dva měsíce a podle našeho mínění se vydařil. Během akce se nevyskytly žádné závažné problémy a dobře bavící se hosté byli známkou, že i jim se večer líbil,“ konstatoval pořadatel s tím, že pro návštěvníky byla ještě poté připravena Afterparty v klubu Jam.

Fotoreportáž z plesu najdete na facebooku Slezské univerzity v Opavě
Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015