Moderátorka Dagmar Misařová dnes přivítá na staré pohovce první tři hosty. Mezi nimi bude i Monika Horsáková

pondělí 30. března 2015 15:26 Autor: Martin Kůs

2015 03 stara pohovka velka

OSTRAVA – Dnes v 18.30 hodin si mohou posluchači Českého rozhlas Ostrava poprvé vychutnat novou talk show moderátorky Dagmar Misařové. Bude se konat na staré, pohodlné pohovce a proto asi nepřekvapí ani název HOVORY ZE STARÉ POHOVKY.

O co půjde? O přátelské vyprávění tří hostů a moderátorky, které vtáhne diváky do příjemné atmosféry, jako by se všichni potkali na návštěvě v obývacím pokoji a povídali si u jednoho stolu. A hned první hosté – zakladatelka a ředitelka úspěšného festivalu Colours of Ostrava Zlata Holušová, dokumentaristka a vedoucí oddělení Audiovizuální tvorby na Slezské univerzitě v Opavě Monika Horsáková a zpěvačka, finalistka soutěže SuperStar a držitelka ceny Zlatý slavík v kategorii Objev roku Markéta Konvičková – slibují vysokou úroveň pořadu i zajímavý večer.

Pořad bude pravidelně uváděn každé poslední pondělí v měsíci v 18.30 hodin v sále Staré arény a samozřejmě je možné zúčastnit se přímo jeho natáčení. Vstupenky na talk show je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu v předprodeji na baru kavárny Stará aréna na Masarykově náměstí. Pořadatelé doporučují si vstupenky zajistit včas.

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015