Objevte svůj talent a rozvíjejte své znalosti v programu AIESEC Karviná

úterý 23. září 2014 8:50 Autor: Martin Kůs

 

Foto: Martin Kůs
KARVINÁ - První týden výuky v novém akademickém roce rovná se pro studentskou organizaci AIESEC nový počin. „Naší nejaktuálnější nabídkou je momentálně program Future Talent, což je členský program vyvinutý AIESEC pro mladé lidi, kteří hledají možnosti pro svůj osobní a profesní růst v různých oblastech,“ říká k novince AIESEC jeho členka Alena Zapletalová a hned pokračuje: „Účastníci programu mají možnost si vyzkoušet praktickou práci v týmu a vést své vlastní lidi. Jako součást mezinárodní organizace mají členové možnost pracovat na smysluplných projektech a potkat další aktivní studenty z celého světa.“

Program je určen jak stávajícím studentům Slezské univerzity, tak i těm, kteří právě nastupují do prvních ročníků. Spuštěn bude se začátkem podzimního semestru.

V programu Future Talent nabízí AIESEC hned několik pozic.

Foto: Martin KůsProgram Future Talent Business dává účastníkům příležitost proniknout do světa businessu a poznat místní trh firem. „Touto cestou účastníci poznají, jak funguje prodej, naučí se metodám networkingu a zlepší si komunikační dovednosti,“ popisuje přínos programu Alena.

Dalším programem je Future Talent Marketing, jenž je zaměřen na příležitosti v oblasti marketingu a PR, a to díky práci na propagačních kampaních pro různé produkty. Umožňuje tedy osvojení si základních zkušeností, které lze využít nejen v profesním životě, ale také během studia při práci a stážích.

„Program Future Talent Human Resources je zaměřen na praktickou zkušenost v oblasti vykonávání HR procesů (recruitment atd.) a poskytování těch správných příležitostí studentům,“ říká ještě členka pořadatelského týmu.

V případě zájmu o některý z těchto krátce představených programů mohou studenti kontaktovat Vendulu Kyselou ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ) nebo se informovat o podrobnostech na některém setkání se členy AIESEC Karviná, které se uskuteční hned v prvním týdnu nového výukového roku. Další informace o těchto pozicích se zájemci dozví na webu AIESEC Karviná.

AIESEC je mezinárodní studentská organizace, která zprostředkovává studentům praxi formou zahraničních stáží nebo členstvím v organizaci. Díky tomu napomáhá rozvoji mladých lidí po celém světě. AIESEC Karviná je jednou z deseti poboček v České republice, založena byla před 23 lety v roce 1991.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015