Studentka Slezské univerzity se uchází o titul Miss Horácka 2015

čtvrtek 22. října 2015 13:21 Autor: Zuzana Urbánková

Foto: Jakub Mertl

OPAVA - Lidé o ní říkají, že když míchá nápoje, jakoby tančila. Kromě skvělé barmanky by však studentka Lázeňství a turismu Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě Kateřina Hylasová mohla být i Miss krásy. Konkrétně Miss Horácka 2015. Soutěž se koná v sobotu 7. listopadu 2015 od 19.00 hodin v Divadle Pasáž v Třebíči.

FOTO: Kateřina MachováKatku a jejich devět konkurentek čeká nejen promenáda v plavkách, ale také módní přehlídka či volná disciplína, v níž míní sólově zatancovat  Line dance. Pro diváky si připravila originální vystoupení, v němž bude kombinovat tři různé styly tance, pokaždé v jiném tanečním kostýmu. Diváky chce především pobavit. „Budeme se samozřejmě také představovat a já chci určitě zmínit náš obor a Slezskou univerzitu, která mi tak přirostla k srdci,“ slibuje Katka, mezi jejíž největší zájmy patří kromě tance, zpěvu, horolezení, výroby šperků a cestování také nepochybně její studijní obor, který udal směr její životní cestě.

Foto: Archiv Kateřiny HylasovéDo soutěže se přihlásila na popud své nejlepší kamarádky, podporuje ji také rodina. Modelkou nechtěla podle svých slov nikdy být, odrazovaly ji fámy o modelingovém prostředí, nicméně i v jejím případě platí staré pořekadlo, že odříkaného chleba největší krajíc.
A tak se v těchto dnech jednadvacetiletá studentka na finále soutěže pečlivě připravuje. Její krása, výška 178 centimetrů, váha 55 kilogramů a míry 86-66-89 jí to usnadňují. Oči porotců však budou přísné. Vyberou nejen Miss, ale i první a druhou Vicemiss. Nebudou ovšem jediní, kteří vynesou největší krásky na výsluní. Slovo budou mít i diváci v sále, kteří zvolí Miss sympatie, čtenáři regionálních novin zase Miss foto Horáckých novin 2015.
A aby Katka získala například právě tento titul, v tom jí může pomoci každý čtenář tohoto článku. Stačí jen rozkliknout tento odkaz a poslat jí hlas. Katka má číslo devět.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015