Obchodně podnikatelská fakulta se otevře zájemcům 14. ledna

pondělí 6. ledna 2014 14:35 Autor: Martin Kůs

Co: Den otevřených dveří na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné
Anotace: Přehled o možnostech studia v akademickém roce 2014/2015 na jednotlivých katedrách, prohlídka pracovišť fakulty a kateder, beseda se zástupci vedení fakulty, konzultace, soutěž o tablet
Kde: foyer budovy Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné, Univerzitní náměstí 1934/3
Kdy: 14. ledna 2014, 9 až 14 hodin průběžně, 10 hodin informační setkání, 11.30 prohlídka


VÍCE
V úterý 14. ledna pořádá Den otevřených dveří rovněž Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné (OPF), jediná součást Slezské univerzity sídlící mimo Opavu. Zájemci tak mají nejen příležitost prohlédnout si fakultu a její katedry, ale také získají informace týkající se studia, propagační materiály a informační letáky. Součástí programu bude soutěž o tablet.

Den otevřených dveří bude rozdělen do tří bloků, které mají za cíl poskytnout zájemcům kompletní informační servis. V době od 9 do 14 hodin budou ve foyer fakulty průběžně probíhat prezentace jednotlivých studijních oborů. V 10 hodin se pak uskuteční v Malém sále prezentace fakulty, kde zástupci vedení poskytnou obecné informace o podmínkách studia, náležitostech elektronické přihlášky, přijímacím řízení, možnostech studia v zahraničí aj. Rovněž budou připraveni zodpovědět veškeré dotazy zájemců. V závěru proběhne losování výherce soutěže o tablet. Od 11.30 hodin bude následovat prohlídka učeben a místnosti fakulty.

Další informace zájemci najdou na ZDE

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015