Akademický senát OPF vyhlásil volby kandidáta na děkana fakulty

čtvrtek 12. února 2015 11:57 Autor: Martin Kůs

Foto: Martin Kůs 

KARVINÁ – Na svém zasedání 11. února 2015 vyhlásil Akademický senát Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné (dále jen AS SU OPF) volbu kandidáta na post děkana fakulty a stanovil harmonogram této volby.

Návrhy na kandidáty je možné podat v termínu nejpozději do středy 18. února 2015 do 10 hodin, a to na v úředních hodinách na podatelnu SU OPF (Univerzitní náměstí 1934/3, 733 40 Karviná) do rukou pracovníka podatelny. Podání nelze realizovat prostřednictvím schránek. Jako kandidát na funkci děkana může být navržen pouze členem akademické obce SU OPF. Návrh na kandidáta se podává na formuláři, který je dostupný na stránkách AS SU OPF a musí obsahovat:

● jméno, příjmení, akademické a vědecké tituly a datum narození navrhovaného kandidáta na
funkci děkana SU OPF;
● souhlas navrhovaného kandidáta na funkci děkana SU OPF stvrzený podpisem;
● jméno, příjmení a pracoviště SU OPF, na němž navrhovatel působí (jeli
navrhovatelem
student SU OPF, uvede jméno, příjmení a osobní číslo);
● podpis navrhovatele.

Stejný den, tedy ve středu 18. února 2015 nejpozději do 12 hodin, budou podané návrhy zveřejněny na úřední desce SU OPF, nástěnce AS SU OPF, webových stránkách SU OPF a webových stránkách AS SU OPF.
Ještě ve stejný den se představení kandidáti na post děkana členům Akademického senátu OPF, a to od 13 hodin v zasedací místnosti A308 budovy OPF na Univerzitním náměstí 1934/3. Zde současně předají svůj program v písemné podobě předsedovi AS SU OPF.

Podrobnosti a další informace najdete na webu AS SU OPF


Veřejné představení navrhovaných kandidátů akademické obci fakulty se uskuteční o týden později, tedy ve středu 25. února 2015. Se svými vizemi a představami o dalším směřování fakulty seznámí studenty, akademiky, pracovníky, ale i případnou veřejnost v 10 hodin ve Velkém sále OPF. Bezprostředně poté, od 13 hodin, se uskuteční na zasedání AS SU OPF první, případně druhé kolo volby kandidáta na funkci děkana. Toto zasedání proběhne v místnosti A 308 univerzitní budovy. Pokud ani jedno kolo o kandidátovi na děkana OPF nerozhodne, třetí volební kolo bude na řadě ve středu 4. března 2015 od 13 hodin na stejném místě.

Výsledky budou zveřejněny na příslušných místech.

Kandidát na funkci děkana SU OPF, na kterého se vztahuje ustanovení zákona č. 451/1991 rovněž nejpozději do 25. února 2015 do 12 hodin předloží volební komisi předepsané dokumenty a prohlášení.

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné hledá nového děkana, který nastoupí do čela této součásti po doc. Pavlu Tulejovi, kterého před několika dny jmenoval prezident České republiky Miloš Zeman do funkce rektora Slezské univerzity v Opavě. Doc. Tuleja se své funkce ujme 1. března 2015.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015