Kdo si hraje, nezlobí! Budete to také vy?

pátek 6. března 2015 14:26 Autor: Martin Kůs

 

Pozvánka na akciOPAVA – Ke dvoudennímu turnaji v deskových hrách zve v pátek a sobotu 13. – 14. března Klub deskových her Pajdulák. Vše se bude dít v Sálu purkmistrů opavského Obecního domu (Ostrožná 46, Opava). Vedle jiných herních příležitostí mají zájemci možnost přihlásit se do postupového turnaje v Osadnících z Katanu.

V pátek 13. března se hrací prostor otevře v 16 hodin a k dispozici bude až do 22 hodiny. Druhý den se pak dveře arény otevřou v 9.30 hodin a bude zahájena prezentace do turnaje v Osadnících z Katanu. Vlastní turnajové klání bude zahájeno úderem desáté dopolední. V 18 hodin pak budou vylosovány tři účastnické vstupenky, které získají od pořadatelů cenu. „Podmínkou účasti ve slosování je, aby si účastník zahrál alespoň tři různé hry,“ vzkazuje za pořadatele Jakub Šotola, předseda Klubu deskových her Pajdulák.

Vypsaný turnaj ve hře Osadníci z Katanu se bude hrát na tři nebo čtyři partie, to podle počtu účastníků, a pouze se základní hrou. V případě nízkého počtu účastníků, tím je myšleno méně než osm hráčů, může být turnaj zrušen,“ doplňuje ještě Jakub Šotola. Zájemci se už předem mohou přihlašovat na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Vstupné a zároveň startovné je 50,-Kč, vstupné pro děti do 15 let pak činí 30,- Kč.


Klub deskových her Pajdulák, který při své činnosti rovněž využívá zázemí opavské akademické půdy a na jehož činnosti se podílí také studenti a zaměstnanci Slezské univerzity, má za sebou také výroční členskou schůzi, kde se mimo jiného volilo nové vedení. Na postu předsedy byl potvrzen i na další období Jakub Šotola, místopředsedy se stali Jan Macháček a Zdeněk Týn. Pro další klubovou činnost byly stanoveny některé cíle, vedle toho základního hrát a dobře reprezentovat klub i na celorepublikové úrovni se jedná o snahu počešťování her a doplnění stávajícího herního inventáře. Novinkou by se také měla stát permanentka k účasti na klubových akcích a některé dílčí změny při členství v klubu. O činnosti “Pajduláka“ bude i nadále vedle webu nadále informovat především klubový facebook, jehož prostřednictvím lze i členy klubu kontaktovat. 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015