Slezská univerzita hledá dívku či ženu, která se stane její tváří

středa 23. prosince 2015 7:59 Autor: Martin Kůs

 

2016 01 jaka je tvar

Jaká je její tvář?

Slezská univerzita v Opavě hledá dívku či ženu, která se stane její tváří v nadcházejícím jubilejním roce, ve kterém univerzita oslaví své čtvrtstoletí. 

Jste mladá, ale každým coulem dáma?
Jste otevřená lidem i nápadům?
Jste svá a jdete si svou cestou? 
Tak to můžete být právě vy!

Jaká je její tvář?

Slezská univerzita v Opavě hledá dívku či ženu, která se stane její tváří v nadcházejícím jubilejním roce, ve kterém univerzita oslaví své čtvrtstoletí.  

BannerJste mladá, ale každým coulem dáma? Jste otevřená lidem i nápadům? Jste svá a jdete si svou cestou?  

Pokud můžete třikrát odpovědět ANO, můžete prožít část svého studia tak trochu jinak.

Jste-li právě vy tou, která zosobňuje výše uvedené atributy, jste studentkou Slezské univerzity, disponujete prezentačními dovednostmi i reprezentačním vystupováním a jste ochotna svoji tvář propůjčit Slezské univerzitě, napište nám. Na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. pošlete pár řádek, proč vás tato výzva oslovila, přidejte něco málo o sobě a přidejte svoji fotografii.
Vybrané kandidátky budou na začátku roku 2016 v Opavě i v Karviné pozvány na finální výběrové řízení před porotou a vítězka získá honorovanou smlouvu na reprezentaci Slezské univerzity.

Uzávěrka přihlášek je 15. ledna 2016

V kalendářním roce 2016 si Slezská univerzita připomene svůj vznik řadou společenských, kulturních, vědeckých, vzdělávacích i sportovních akcí jak v Opavě, tak v Karviné. Dívka či žena, která se stane její tváří, bude nejen součástí prezentací těchto aktivit, ale také se vybraných z nich osobně zúčastní a bude zde zosobňovat dámu každým coulem, otevřenou lidem i nápadům, která je svá, jde svou cestou a jmenuje se Slezská univerzita. Protože se zde bude potkávat také se zástupci médií, měla být nejen schopná hovořit na veřejnosti, případně před kamerou a fotoaparáty, ale také se prezentovat společenským vystupováním.

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015