Pedagogové Filozoficko-přírodovědecké fakulty zahájili spolu s pracovníky Charity Opava výstavu fotografií Můj svět

sobota 27. února 2016 15:37 Autor: Zuzana Urbánková

FOTO: Vladimír Meletzký 

OPAVA -Až do 9. března jsou v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě k vidění snímky přihlášené do letošního ročníku fotosoutěže Můj svět.

Slavnostní vernisáž výstavy nejlepších snímků 8. ročníku fotosoutěže Můj svět, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty všech Charit České republiky, se uskutečnila v pondělí 22. února 2016. Přítomni byli členové odborné poroty, pedagogové Institutu tvůrčí fotografie (ITF) Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě Prof. Mgr. Jindřich Štreit Dr.h.c., pod jehož patronací se soutěž koná již od začátku, a zástupce vedoucího ITF Mgr. Jiří Siostrzonek, Ph.D.

Fotoreportáž z akce připravil Vladimír Meletzký


Mezi těmi, kteří pronesli úvodní slova, byl rovněž PhDr. Petr Vojtal, předseda akademického senátu FPF SU v Opavě a hlavní kurátor Slezského zemského muzea PhDr. Petr Vojtal.
Vstup na výstavu, která bude k vidění v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea až do 9. března, je zdarma. Soubor fotografií poté zahájí celoroční putování po městech České republiky.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015