Studenti vzkazují: Přijďte si zatančit!

čtvrtek 10. března 2016 14:18

Autorka: Tereza Jirásková, Asociace studentů a přátel Slezské univerzity

STUDENTSK PLES SLU 2016OPAVA - Jak se již stalo tradicí, tak i v letošním roce se studenti i profesoři Slezské univerzity mohou těšit na ples pořádaný přímo studenty SU. Letos poprvé nenese název Reprezentační ples, protože akci pod tímto názvem převzalo pod svou záštitu přímo vedení Slezské univerzity, ale při svém devatenáctém ročníku přijal název Studentský ples. Organizován je opět členy Asociace studentů a přátel Slezské univerzity (ASPSU) a odehraje se v sobotu 19. března 2016 v KD Na Rybníčku.

Na co se mohou studenti, pedagogové a všichni ostatní návštěvníci těšit? Na zahájení plesu z úst pana rektora, taneční vystoupení ostravských tanečníků Přemysla Hladíka a Veroniky Jordanovové (tanečních mistrů třídy A nejvyšší národní třídy), živelný tanec skupiny Street Dance Crew Root Company či bohatou tombolu. A samozřejmě na živou hudbu v podání skupiny Orient Express, která zahraje v hlavním sále. V prvním patře pak vystoupí DJ Viki, který přehraje široké portfolio zahraničních i českých skladeb. Celým plesem provede světoznámá moderátorka rádia Kiss Kateřina Hrbačová.

Budova bude otevřena od 19 hodin, program bude oficiálně zahájen ve 20 hodin. Konec akce je pak naplánován na druhou ranní, ale jak se již ukázalo na Reprezentačním plese SU, tak možné je vše, tedy i posun konce plesu :). Doufeme, že i na tomto ročníku vznikne ona neopakovatelná atmosféra, která byla k vidění i na plesech předchozích. Vždyť univerzitní život se přece neomezuje jen na studium. Přijďte si zatančit, poznat své spolužáky a snad i pedagogy v trochu jiném světle, než jsou jen školní škamny.

Těšíme se na Vás!

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015