Pohádkový les pro děti připravují univerzitní studenti

úterý 3. května 2016 5:17 Autor: Martin Kůs


2016 05 Otevreni sezony Hradec pozvankaHRADEC NAD MORAVICÍ, OPAVA - Jako každý rok, tak i letos je na květen připraveno Otevírání turistické sezóny. Tento rok se na něj můžete těšit 7. 5., a to v Hradci nad Moravicí, kde se celá akce uskuteční. Kromě bohatého programu a skvělého jídla se letos chystá i novinka – pohádkový les.
„Tuto atrakci jsme si my, studenti Slezské univerzity, připravili pro nejmenší návštěvníky a věřte mi, nuda to rozhodně nebude! Na děti všech věkových kategorií zde bude čekat dobrodružná stezka plná pohádkových bytostí, zapeklitých úkolů, ale především zábavy,“ zdůrazňuje Adéla Lahresová, posluchačka třetího ročníku oboru Lázeňství a turismus.

 

Každé příchozí dítě dostane od studentů zdarma hrací kartu s vyznačením jednotlivých stanovišť a prostorem pro razítko, které značí zdárné splnění úkolu. Mezi Bílým zámkem a Bezručovou vyhlídkou pak bude nachystaných deset stanovišť, každé na motiv jiné pohádky, na kterých budou děti plnit tematické úkoly. Pro ty, kteří úspěšně nasbírají většinu razítek, bude připravena odměna.  

„Obzvlášť lákavá cena pak bude čekat na odvážlivce, kteří úspěšně zdolají všech deset zastávek, včetně bonusové “U Pavoučnice“. Kromě plnění úkolů budou mít děti také možnost vyfotit se v některém z pohádkových kostýmu a mít tak památku na své kouzelné dobrodružství,“ pokračuje Adéla s tím, že pro obzvlášť soutěživé budou v prodeji losy do tomboly plné hodnotných cen, jako jsou hračky pro děti či dárkové a slevové poukazy, které udělají radost nejen dětem, ale i dospělým.

„Předem se těšíme na všechny statečné chlapce a dívky, kteří se s námi vydají na tuto pohádkovou cestu plnou překvapení, a zbývá nám už jen si přát, aby nám na tu dobrodružnou cestu svítilo sluníčko!“ uzavírá pozvání Adéla Lahresová.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015