Univerzita třetího věku: nový cyklus přednášek se zaměří na vyjadřování a význam sdělení

středa 25. ledna 2017 8:07 Autor: Martin Kůs

2017 01 U3V prednaska 

OPAVA - Centrum celoživotního vzdělávíní Slezské univerzity v Opavě pořádá v rámci Univerzity třetího věku pro své posluchače mimořádné přednášky s názvem NELZE NEKOMUNIKOVAT aneb Jak vyjadřujeme své myšlenky a postoje kromě samotných slov?
Lektorem bude Ing. Werner Bernatík, Ph.D., z Katedry podnikové ekonomiky a managementu Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné.

„Slovy předáváme údajně pouze sedm procent informace. Na přednáškách se budeme zabývat zbývajícími 93 procenty našeho sdělení, které vysíláme ať už vědomě či podvědomě. Budeme se snažit pochopit tato sdělení a identifikovat tak předávanou informaci jako celek,“ avizuje nový cyklus seminářů určených posluchačům Univerzity třetího věku jeho lektor Ing. Werner Bernatík, Ph.D.

Podrobnosti a další potřebné údaje k výukovému cyklu zde


Jednotlivá setkání v délce cca 1,5 hodiny se uskuteční vždy ve čtvrtek od 15.30 hodin v Opavě v aule budovy rektorátu (ul. Na Rybníčku 1, Opava). Zahájení cyklu je plánováno 23. února 2017 a celý cyklus bude sestaven z 12 přednášek. Cena cyklu je 350 Kč a přihlášky se přijímají do 16. února 2017.

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015