Setkání zahraničních studentů a hostů Filozoficko-přírodovědecké fakultě

úterý 11. dubna 2017 9:14

2017 04 FPF Erasmus 1

Autorka: Mgr. Kateřina Scheeová, koordinátorka  Erasmus + na SU FPF

OPAVA - Jako již tradičně každý semestr se 27. března 2017 v zasedací místnosti děkanátu sešli zahraniční studenti a hosté s děkanem Filozoficko-přírodovědecké fakulty prof. Zdeňkem Stuchlíkem a proděkankou pro vědu a zahraniční styky Dr. Marií Crhovou. Odpolední party byla organizována Oddělením pro vědu a zahraniční styky SU FPF  a noví zahraniční studenti měli možnost nejen setkat se se svými zahraničními kolegy z jiných ústavů, ale také vést přátelské debaty s vedením fakulty, navázat nové kontakty a konečně občerstvit se u pestrého pohoštění.

2017 04 FPF Erasmus 4Kromě Erasmus+ studentů anglistiky z Turecka a Itálie, studentů doktorského studia na Ústavu fyziky z Uzbekistánu a studentů z Kazachstánu, přijal pozvání také lektor DAAD z Německa doc. Martin Maurach, působící na Oddělení germanistiky a dr. Daniela Pugliese z Ústavu fyziky. Letos poprvé byli na setkání pozváni také ústavní koordinátoři Erasmus+, za Ústav cizích jazyků přispěly svou účastí doc. Gabriela Rykalová a doc. Eva Klímová a za Ústav informatiky dr. Anna Janíková.

Velkým přínosem byla také účast Gerarda Tela z Universitait Utrecht, který právě realizuje na Ústavu informatiky výukovou mobilitu Erasmus+ .

2017 04 FPF Erasmus 3

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015