Komoru studentů doplní Kamila Turečková

čtvrtek 2. dubna 2015 8:22 Autor: Martin Kůs

OPF Karviná

 

KARVINÁ – Studentskou komoru Akademického senátu Slezské univerzity (dále AS SU) v Opavě doplní Ing. Kamila Turečková. To je výsledek doplňovací volby do této komory nejvyššího správního orgánu univerzity, která včera skončila na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné (dále OPF).

Protokol z volby si otevřete zde

Ing. Kamila TurečkováVe středu 1. dubna 2015 otevřela dílčí volební komise AS SU, které předsedal Ing. Tomáš Verner, a pověření členové akademické obce OPF, volební urnu s odvolenými hlasy. Po přepočítání jich bylo 340, z toho 333 platných. Po jejich přepočítání bylo jasné, že nejvyšší počet hlasů – 168 – získala Ing. Kamila Turečková a stává se tedy novou členkou studentské komory AS SU.

Ing. Kamila Turečková je posluchačkou 3. ročníku doktorského studia oboru Ekonomika a management. Působí také jako asistentka na Katedře ekonomie a veřejné správy OPF, kde se zaměřuje na regionální disparity, obecnou ekonomii a komparativní ekonomii.

Doplňovací volby byly vypsány po rezignaci Ing. Radima Řiháka, který z osobních důvodů přerušil studium, a tedy nemohl nadále vykonávat aktivity spojené s akademickým senátem. O jeho místo se ucházely celkem tři kandidáti, vedle vítězné Kamily Turečkové to byla Petra Chmielová (získala 101 hlasů) a Markéta Turková (zisk 60 hlasů). Voleb se zúčastnilo 10,38% volitelů z 3 274 oprávněných voličů. Volby jsou tedy platné.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015