Univerzitní knihovna spustila novou facebookovou stránku

úterý 28. července 2015 7:56 Autor: Martin Kůs

Foto: repro
OPAVA, KARVINÁ – Průběžně aktualizované informace o novinkách v knihovním fondu, elektronických informačních zdrojích či knihovně samotné. To jsou hlavní témata, která by se měla objevovat na nové facebookové stránce Univerzitní knihovny Slezské univerzity v Opavě.

Jak nás informovala knihovnice Eva Lacková, veřejně přístupná stránka byla vytvořena především pro studenty Slezské univerzity, ale k dispozici jsou celé akademické obci. Ten, kdo má založený facebookový účet, nalezne je pod názvem Univerzitní knihovna SU v Opavě.  

Přesto, že stránka je teprve na svém začátku, už dnes zde mohou zájemci vedle seznamů klasických i elektronických fondů najít potřebné informace o otvírací době, službách knihovny a jejím technickém vybavení, lokaci stávajících pracovišť a řadu dalších potřebných informací včetně těch z karvinské součásti. Stránka se stala také nositelem dalších informací, především směrem k akademické obci, takže si zde mohou zájemci přečíst některé články iNovin Slezské univerzity, objevit pozvánky na zajímavé akce nebo návody, jak pracovat s některými archivačními a evidenčními programy digitální knihovny.

 

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015