Slezská univerzita míří na veletrh Gaudeamus v Brně

sobota 31. října 2015 8:13 Autor: Martin Kůs


BRNO, OPAVA – Prezentace Slezské univerzity nebude ani letos chybět na XXII. ročníku Evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015. Veletrh bude zájemcům o studium otevřen ve dnech 3. až 6. listopadu v době od 8 do 16 hodin, a univerzitní stánek č. 23 zájemci najdou v pavilonu G1 brněnského výstaviště.

2015 11 gaudeamus pozvankaBrněnský veletrh je se svojí více než dvacetiletou tradicí bezpochyby v současnosti nejvýznamnější přehlídkou studijních možností na území České republiky. Slezská univerzita se ho účastní od roku 1995.

Slezská univerzita a její součásti chtějí prezentovat především nabídku studijních možností současným posluchačům maturitních ročníků středních škol. Zástupci studijních oddělení ale mají dostatek znalostí a informací k tomu, aby dokázali odpovědět na jakýkoli dotaz nejen ohledně bakalářských studijních programů a oborů, ale také studijních možností navazujících magisterských, magisterských a doktorských programů.

Součástí informačních aktivit budou i prezentace umělecky zaměřených oborů, možností studia v zahraničí, případně možnosti studia zahraničních posluchačů na fakultách v Opavě a Karviné. Prostor dostane rovněž představení obou univerzitních měst a Moravskoslezského kraje jako místa vhodného pro vzdělávání i profesní realizaci každého. Chybět samozřejmě ani letos nebude doprovodný program a prezentace aktivit studentského, vědeckého i sportovního života Slezské univerzity. Vedle informací o Slezské univerzitě a studiu na jejích součástech (fakultách) budou mít zájemci o studium také možnost ochutnat některý z míchaných nápojů připravených posluchačkami oboru Lázeňství a turismus.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015