Promoce poprvé v nové aule na Fakultě veřejných politik

pondělí 3. července 2017 12:27 Autor: Martina Vaculíková

OPAVA - Celkem letos úspěšně ukončilo studium na Fakultě veřejných politik v Opavě Slezské univerzity v Opavě 197 absolventů bakalářského studijního programu a 30 absolventů navazujícího magisterského studijního programu, z toho 20 prospělo s vyznamenáním.

Absolventi bakalářského a navazujícího magisterského studia na Fakultě veřejných politik promovali poprvé v nové aule na Bezručově náměstí, kde se s nimi rozloučil rektor univerzity doc. Ing. Pavel Tuleja, Ph.D., v zastoupení děkana doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D. a doc. PaedDr. et PhDr. Kamil Janiš, CSc. a vedoucí ústavů.

Ve svém projevu proděkani připomněli, že promoce jsou významným dnem nejen pro absolventy, ale také pro fakultu a univerzitu. Novým bakalářům a magistrům popřáli hodně úspěchů v osobním i pracovním životě.

„Promoce na FVP byly dle mého názoru velice vydařené. Vše probíhalo hladce a paní proděkanka Kolaříková i pan docent Janiš celým slavnostním ceremoniálem skvěle provázeli. Za mě patří organizátorům velký dík,“ uvedla studentka Lucie Zelinková, absolventka prezenční formy studia oboru Sociální patologie a prevence.

Posledním krokem ceremoniálu bylo složení slavnostního slibu a potom již nic nebránilo absolventům, aby si z rukou proděkanky převzali vysněný diplom a zároveň uzavřeli kolečko letních promocí na Fakultě veřejných politik v Opavě.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015